Atrian tapa toimia

seppo_rokkanen-200Mitä Office 365:en ja muiden uusien palveluiden käyttö on tarkoittanut Atrialle? Mitä työkaluja käytetään mihinkin? Miten työtilan tilaaminen on toteutettu? Mikä on omistajan rooli ja vastuut? Millaiset politiikat ja pelisäännöt on luotu? Mitkä ovat onnistumisen ”avaimet”? Mitä tapahtuu seuraavaksi..?

Tässä aikamoinen joukko kysymyksiä, joihin Seppo Rokkanen Atriasta pyrkii vastaamaan SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarin esityksessään 1.11.2016.

Seppo Rokkanen toimii järjestelmäpäällikkönä Atria Suomen tietohallinnossa. Sepolla on pitkä kokemus erilaisista IT projekteista ja hankkeista elintarviketeollisuuden parissa. Nykyään hän vastaa Atrialla BI/EDW ratkaisuista Suomen tasolla, lisäksi vastuualueeseen kuuluu myös SharePoint-ratkaisut. Atrian siirryttyä vuonna 2015 käyttämään MS:n O365 ratkaisua, aloitettiin toisessa vaiheessa työtilaratkaisun suunnittelu O365 pohjalle, Seppo yhdessä kollegoidensa kanssa hoiti projektin tuotantokäyttöön keväällä 2016.


Office 365, SharePoint HPR