CASE EILAKAISLA JA TEAMS – Yhdensuuntaisista intraneteista sosiaaliseen kanssakäymiseen ja kollaboraatioon

Teams on alusta, joka yhdistää ryhmätyön, keskustelun ja dokumenttien lisäksi myös pikaviestinnän ja etäneuvottelut. Aiemmin intranetit olivat rakennettu yhdensuuntaista viestintää varten, mutta moderni työ vaatii sosiaalisen kanssakäymisen ja kollaboraation. Eilakaislalla yhteistyön ja kommunikaation työkaluna toimii Microsoft Teams. Erika Ehrnrooth ja Rami Karhu Eilakaislalta kertovat lisää muuttuneista työtavoista ja moderneista työkaluista henkilöstöalalla kevään SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa, joka pidetään Kalastajatorpalla Helsingissä 23.-24.5.2018. Tule mukaan kuulemaan, mitä Teams intranet-alustana konkreettisesti tarkoittaa, millaisia hyvää, pahaa ja rumaa Team-pohjaisesta intrassa on.

Erika Ehrnrooth työskentelee Eilakaisla konsernin myynti- ja markkinointijohtajana vastaten markkinoinnista ja uusasiakashankinnasta. Hänellä on vuosien kokemus sekä tuotteiden että palveluiden markkinoinnista ja myynnistä eri toimialoilta ja on viimeisissä avainhenkilönä päässyt ajamaan niiden digitalisoimisprosesseja.

Rami Karhu toimii Eilakaislalla Chief Digital Officerina ja vastaa digitaalisten palveluiden kehityksestä. Ennen Eilakaislaa hän on toiminut IT-taloissa mm. konsulttina ja markkinointi- sekä liiketoimintajohtajana. Rami on äärimmäisen kiinnostunut asiakas- ja työntekijäkokemuksesta sekä työelämän muutoksesta digitaalisella aikakaudella.

Ilmoittaudu mukaan!


Intranet, SharePoint HPR, Teams