Case Haaga-Helian intranet

Haaga-Helian intranet osallistui Vuoden Paras Intranet -kilpailuun vuonna 2016 ja sijoittui toiseksi heti VR Groupin perään. Kilpailu oli Sinisen Meteoriitin, Microsoftin, Dinglen, Episerverin ja Vapa Median järjestämä ja siihen osallistui reilut parikymmentä intranetia.

”Suomen parasta lähdettiin tekemään ja vuoden parhaisiin päädyttiin! Teimme intranetuudistusta pienellä tiimillä ja suurella sydämellä,” iloitsee intrauudistuksen tiimi verkkopalvelupäällikkö Krista Karusalmi, tiedottaja Sanna Leporanta ja viestintäpäällikkö Ari Nevalainen Haaga-Helian viestinnästä.

Haaga-Helian intranet sai kiitosta niin ulkoasusta kuin käyttäjien mukaan ottamisesta:

”Yhdessä työskentely, avoimuus, jakaminen ja välittäminen, jotka ovat Haaga-Helian intran kivijalat, toteutuvat palvelussa hyvin. Valo Intranetin päälle rakennettu sosiaalinen intranet keräsi kiitosta ulkoasun lisäksi lanseerausmarkkinoinnista.”

Haaga-Helian intranet on esillä SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa, joka järjestetään 9.5.2017 Clarion Hotel Helsingissä. Krista Karusalmi Haaga-Heliasta kertoo seminaarissa, miten kaikki sujui ja mitä tärkeitä valintoja matkan varrella tehtiin.

Krista on digitaalisen viestinnän asiantuntija ja monien verkkosivustouudistusten ja julkaisujärjestelmien koulima projektipäällikkö. Työkokemusta alalta on kertynyt 2000-luvun alusta lähtien. Hän ajattelee verkkoviestintää viestinnän, markkinoinnin ja liiketoiminnan kannalta mutta ymmärtää ja puhuu sujuvasti tekniikan termein. Nykyisessä työssään Haaga-Heliassa hän vastaa verkkopalveluiden ja sosiaalisen median kokonaisuudesta sekä suunnittelee ja toteuttaa verkkoviestinnän kehitysprojekteja. Näiden ohella hän nauttii päivittäisestä työskentelystä sisällöntuotannon ja –tuottajien parissa.

Ilmoittaudu mukaan HPR-seminaariin kuuntelemaan Kristaa ja muita puhujia!


Intranet, Office 365, SharePoint