Case Heinolan kaupunki – Moderni intranet kolmessa kuukaudessa

“Teams ja O365 työkalut tekevät tiimityöstä helpompaa ja muuttavat käsityksemme työstä ja oppimisesta”, kertoo Malgorzata Juvonen Heinolan kaupungin tietohallinnosta. “Kunnatkin menevät kohti yhteisyyttä ja ketteryyttä”, hän jatkaa.

“Moderni SharePoint ja Teams antavat intranetille aivan uuden merkityksen. Heinolan kaupungin uusi intranet päivittyy automaattisesti ja toimii mobiilisti. Sen toteuttaminen ei vaatinut räätälöintiä ja kustannukset pysyvät kurissa. Intranet ei edellytä omaa infraa, eikä siitä syntynyt toimittajaloukkua”, Malgorzata summaa. “Omat haasteensa tähänkin projektin toki liittyi ja kerron niistä lisää tapahtumassa”, Malgorzata päättää.

“Viestintäsivustojen helppokäyttöisyys mahdollistaa sisällöntuotannon suoraan toimialoille, mikä vähentää viestinnän työtaakkaa organisaatiossa”, täydentää Lauri Majuri Heinolan kaupungin viestinnästä. “Päivittyvät ja helposti mukautettavat sovellukset pidentävät intranetin käyttöikää huimasti”, Lauri tuumaa.

Malgorzata ja Lauri ovat mukana SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa, joka järjestetään 28.11.2019 Scandic Park -hotellissa Helsingissä. Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan.

Malgorzata Juvonen toimii Heinolan kaupungin tietohallintopäällikkönä. Hänellä on pitkä kokemus tietojärjestelmien käyttöönottoprojekteista ja tietotyön kehittämisestä julkisella puolella.

Lauri Majuri työskentelee Heinolan kaupungin tiedottajana ja on vastuussa kaupungin viestinnän kehittämisestä ja koordinoinnista.


Intranet, Office 365, SharePoint, Teams