Case Jyväskylän Energia: Kokemuksia ja oppeja uusien välineiden käyttöönotossa - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Case Jyväskylän Energia: Kokemuksia ja oppeja uusien välineiden käyttöönotossa

Satu_Kuusinen”Minua kiinnostaa erityisesti työskentelytapojen ja työkulttuurien uudistaminen fiksusti”, kertoo Jyväskylän Energian kehitys- ja viestintäjohtaja Satu Kuusinen.  ”Koska minua motivoi ihmisten innostuminen, myös  sosiaalisen median valjastaminen johdon työkaluksi kiehtoo”, hän jatkaa.

Miten Yammer toimii viestintävälineenä? Miten asia eteni ja mitä opittiin? Minkälaisia kokemuksia SharePoint-pohjaisen intran ja työtilojen jalkauttamisesta saatiin? Mikä on asianhallinnan merkitys? Mitkä ovat eri järjestelmien roolit ja sopivimmat käyttötavat? Mitä merkitystä mobiilikäytöllä on kokonaisuudessa?

Näihin kysymyksiin kuulet vastauksen kun Satu Kuusinen nousee lavalle SharePoint ja Office 365 HPR –seminaarissa 19.-20.11.2015. Satu johtaa Jyväskylän Energiassa sisäisiä palveluja, joihin kuuluvat mm. HR, ICT sekä viestintä ja omiin työtehtäviin kuuluu mm. liiketoiminnan kehitystehtävät. Hän on ollut projektin ohjausryhmä- sekä johdon sponsoriroolissa mm. Sharepoint-pohjaisen intran kehitysprojekteissa sekä Yammer-käyttöönotossa.

Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Intranet, Office365, SharePoint, Yammer