Case Liikenneturva – Intranet Teamsilla

“Aloitin Liikenneturvassa elokuussa 2018 ja ensimmäinen tehtäväni oli uudistaa intra”, sanoo Anni Muukkonen Liikenneturvasta. “Kun aloin miettimään asiaa tarkemmin, tajusin, että en ole niinkään kiinnostunut pelkästään intran uusimisesta vaan tuomaan koko sisäisen viestinnän uudelle aikakaudelle.  Teams oli tässä vaiheessa jo käytössä, mutta vain murto-osalla työntekijöistä ja suuri osa keskusteluista käytiin edelleen sähköpostitse”, Anni jatkaa.

“Teamsista tuli virallisesti meidän ykkös-tiedotuskanavamme kesäkuun alussa 2019. Kun vanha intra sulkeutui, kukaan ei jäänyt kaipaamaan sitä eikä kukaan ollut sitä käyttänytkään enää moneen kuukauteen. Yksi tärkeimmistä asioista mitä projektin aikana tapahtui, oli henkilökohtainen koulutus joka ikiselle sitä tarvitsevalle työntekijälle. Kiersin meidän kaikki 12 toimipistettä ja istuin alas työntekijöiden kanssa ja koulutin Teamsin käytön perusteet”, Anni kertoo.

Anni Muukkonen on mukana puhujana SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa, joka järjestetään 28.11.2019 Helsingissä. Tutustu tapahtuman mielenkiintoiseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan kuulemaan case-tarinoita ja monipuolisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Anni Muukkonen toimii Liikenneturvassa verkkoviestinnän parissa ja vastaa mm. yrityksen sisäisen viestinnän digitalisoimisesta. Taustalla on useiden vuosien kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja asiakaspalvelusta Nokiassa ja Microsoftilla. Vapaa-aikansa Anni käyttää vapaaehtoisen meripelastuksen parissa, jossa myös vastaa Espoon Meripelastajien viestinnästä niin sosiaalisessa mediassa kuin yhdistyksen sisällä.


Intranet, Muutoshallinta, Office 365, Teams