Case Outotec: Office 365 käyttöönotto -projekti

“Käyttäjien innostaminen uuteen järjestelmään on todella tärkeää käyttöönoton onnistumisen kannalta”, sanoo Kirsi Sahlstén Outotecista. “Meillä Office 365 -käyttöönotto toi ison muutoksen työskentelytapoihin, ja muutoksen läpivientiin yritettiin panostaa monin eri tavoin projektin aikana”, hän jatkaa. “Osittain onnistuttiin hyvin, mutta toki aina projekteista oppii ja tiettyjä asioita olisi voinut tehdä toisinkin”, Kirsi toteaa.

Kirsi Sahlstén on puhujana toukokuussa järjestettävässä SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa. Hän kertoo esityksessään Outotecin Office 365 -käyttöönottoprojektista ja siitä, kuinka muutoksen läpivientiä tuettiin.

Kirsi on sisällönhallinnan ja dokumentoinnin asiantuntija, joka tasapainoilee tietohallinnan ja liiketoiminnan välimaastossa ja pyrkii miettimään asioita loppukäyttäjän näkökulmasta. Kokemusta teknisen dokumentoinnin ja dokumenttienhallinnan alueelta on kertynyt kolmentoista vuoden ajan, ensin Nokialta, sitten Wiprolta, ja viimeksi kuluneen viiden vuoden ajan Outoteciltä, jossa tehtävät ovat keskittyneet sisällönhallinnan kehittämiseen sekä järjestelmien ja uusien työtapojen käyttöönottoon globaalisti.

Tutustu seminaarin ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!


Office 365