Case R-Kioski: Office 365 IT:n näkökulmasta

Veikko_Lehtimaki”Meidän toimintamme poikkeaa monesta muusta yrityksestä, koska olemme kauppiasvetoinen kioskiketju”, kertoo Veikko Lehtimäki R-Kioski Oy:stä. ”Meillä on yli 600 myymälää ympäri Suomea ja tietoa pitää pystyä jakelemaan helposti ja viiveettä. Myös yhteisöllisyys ja vuorovaikutus kauppiaiden kanssa on tärkeää”, Veikko jatkaa.

R-Kioski hyppäsi suoraan Office 365 –pilvipalveluun eli paikallisesti asennettua SharePoint-ohjelmistoa ei ollut käytössä entuudestaan ollenkaan. R-Kioskilla pohditaan tällä hetkellä kovasti sitä, mihin Office 365:ttä kannattaa käyttää ja missä asioissa se ei välttämättä ole kustannustehokasta. Uudet Office 365:en toiminnallisuudet kuten Groups ovat myös tarkastelun alla.

Veikko Lehtimäki toimii teknologiapäällikkönä R-kioski Oy:ssä ja vastaa mm. ICT-infrasta, tietoliikenteestä ja tietoturvasta. Office365 ympäristön hallinnasta on Veikolle kertynyt kokemusta vuoden 2013 alusta alkaen.

Veikon ajatuksia Office 365:stä voi kuulla 19.-20.11.2015 järjestettävässä SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat, ja Rumat -seminaarissa.


Intranet, Office365