CASE: Vantaan Energia ja 10 vuotta SharePointin kanssa

Minkälaista kokonaisuutta SharePointilla hallitaan Vantaan Energialla? Mitä hyvää, pahaa ja rumaa matkalle on mahtunut? Mitä muutoksia GDPR toi SharePoint-ympäristöön? Miten arkistointi on toteutettu? Mitä ajatellaan pilvipalveluista ja miksi sinne kannattaisi tai ei kannattaisi mennä?

Näihin sekä muutamiin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin kuullaan painokkaat vastaukset kun Heidi Itkonen Vantaan Energiasta saapuu SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumaan pitämään esitystä kokemuksistaan SharePointin kanssa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tapahtuma pidetään 12.12.2018 Marina Congress Centerissä Helsingissä ja paikalle odotetaan saapuvan kaksisataa SharePoint ja Microsoft 365 -palveluista kiinnostunutta henkilöä.

Heidi toimii Vantaan Energialla tietosuojavastaavana ja tiedonhallinnan asiantuntijana. Vantaan Energialla on SharePointilla toteutettu intranet, extranet, työtilat, dokumenttienhallinta ja arkistointi. SharePointin kanssa on tuttavuutta tehty vuodesta 2006 alkaen. Matkalle on mahtunut muutama migraatio sekä päivitys että käytön laajentaminen uusiin toiminnallisuuksiin


Arkistointi, Extranet, Intranet, SharePoint, Tietosuoja-asetus