Case Varma – Office 365, SharePoint, Yammer ja Teams

Varmassa on käytetty paikallista SharePointia jo toistakymmentä vuotta, mutta pilvipalveluihin siirtyminen alkoi toden teolla vuonna 2015. Ensin otettiin käyttöön Yammer ja sen jälkeen SharePoint otettiin käyttöön Office 365 -pilvipalvelusta vuonna 2016. Sitten tulikin Teams ja paljon päällekkäisyyksiä. Miten nämä saadaan toimimaan yhdessä ja miten käyttäjiä ohjeistetaan? Onko työpäivä pelkkää kaaosta?

Tästä otetaan selkoa kun Maija Lieke Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmasta astuu SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarin lavalle 23.-24.5.2018.

Maija Lieke on työskennellyt SharePointin kanssa versiosta 2003 lähtien, kokemusta on useammasta intran käyttöönotosta. Viimeiset kaksi vuotta on kulunut O365-ympäristön ja Yammerin kanssa. Tämän vuoden aikana on Teams puskenut ”väkisin” sekaan. Tällä hetkellä ison osan työajasta vie noiden kolmen tuotteen yhteiskäyttö ja parhaiden toimintatapojen löytäminen Varmassa. Vielä ei olla maalissa, mutta hyviä ideoita on kyllä keksitty.


Intranet, Office 365, SharePoint, SharePoint HPR, Yammer