Case YIT – Kansainvälisen yrityksen intranet ja työtilaympäristö

”YIT:llä siirryttiin Office 365:een vuonna 2014 ja 2016 oli vuorossa iso intran rakentamisprojekti SharePoint Onlinen päälle”, kertoo Sanna Lankinen YIT Information Services Oy:stä. ”Intra toteutettiin monikielisenä ja se otettiin käyttöön kaikissa kahdeksassa maassa, jonka jälkeen ollaan menty jatkuvan kehityksen mallilla”, Sanna jatkaa. ”Tahti ei kuitenkaan ole rauhoittunut, sillä nyt helmikuun alussa tuli kolme uutta käyttäjämaata ja kieltä Lemminkäisen integraation myötä, sekä tietysti lähes tuplasti käyttäjiä ylipäätään”, Sanna hymähtää.

Sanna vastaa YIT:n Collaboration -palvelualueesta ja on vetänyt alusta asti projektia, jossa on luotu yksi yhteinen globaali intranet ja tiedonhallintaratkaisu YIT:lle.

Sanna Lankinen on puhujana SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa 23.-24.5.2018. Hän kertoo esityksessään esimerkkejä siitä, miten isossa kansainvälisessä yrityksessä on ratkaistu se, että kaikki saavat palvelusta hyötyjä irti. Tule mukaan kuuntelemaan Sannan tarinaa!


Office 365, Office365, SharePoint