Chicagon Microsoft Ignite-tapahtuman kuulumiset ja uutiset

Olen osallistumassa Microsoft Ignite-tapahtumaan toukokuun alussa. Odotettavissa on paljon julkistuksia ja lisävalotusta Microsoftin tuotestrategiaan ja lähivuosien linjauksiin. Eräs syy SharePoint & Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat-tapahtuman aikataulutukselle olikin juuri Ignitesta saatava lisätieto, ja vaikutukset seuraavan vuoden osalta SharePoint ja Office 365-alustoihin.

Tapahtumassamme käyn läpi klo 9:45 alkaen kaikki tärkeimmät uutiset ja julkistukset Ignitesta. Osa näistä on varmasti jo aiemmin tiedotettuja, kuten SharePoint 2016-version julkaisu, joka lipsahti 2016 keväälle. Luotan kuitenkin siihen, että saan kotiintuomisiksi ja tähän esitykseeni paljon sellaista tietoa, joka Ignite-tapahtumasta ja siellä tapahtuvan verkostoinnin avulla tulee yleisemmin tietoon.

Kannattaa tuoda SharePoint & Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat-päivään mukaan kysymyksiä ja ajatuksia oman yrityksesi tai organisaatiosi tilanteesta! Pyrimme muiden tapahtumassa esiintyvien kanssa jakamaan mahdollisimman paljon omia kokemuksiamme, tietoa ja näkemyksiä tulevaisuudesta paremmin selviytymiseen Smile


SharePoint HPR