Digitaalinen työympäristö ja digitaalinen bisnes – M-Files ja Office 365 - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Digitaalinen työympäristö ja digitaalinen bisnes – M-Files ja Office 365

“Office 365 on kiihdyttänyt digitaaliseen työympäristöön siirtymistä vauhdikkaasti viime vuosina”, kertoo Mika Javanainen M-Filesiltä. “Moderneilla työkaluilla tiedon saatavuus ja jakelu helpottuu, ja työt tulee tehtyä ajasta ja sijainnista riippumatta. Kun moderniin digitaaliseen työympäristöön yhdistetään helppo pääsy kaikkeen oleelliseen tietoon yrityksen eri järjestelmissä, prosessien tehokas sähköistäminen, modernit työkalut vaatimusten hallintaan, sekä rutiinien tehostaminen tekoälyn avulla, saavutetaan todellinen tuottavuusloikka ja kehityskulku digitaaliseen liiketoimintaan”, hän jatkaa.

Mika Javanainenon vastuussa M-Filesin tuotestrategiasta ja tuotemarkkinoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus älykkään tiedonhallinnan ratkaisuiden kehittämisestä ja toimittamisesta pienille, keskisuurille, ja suurille asiakkaille Suomessa ja Pohjois-Amerikassa.

M-Files on toimittanut älykkään tiedonhallinnan ratkaisuja noin 10 000 asiakkaalle yli sadassa maassa. Tässä HPR-tapahtuman puheenvuorossa keskustellaan sähköisen tiedonhallinnan haasteista, ja niihin liittyvistä ratkaisuista ja teknologiatrendeistä, sekä digitaalisen transformaation kiihdyttämisestä yrityksissä ja julkishallinnossa.


M-Files, Office 365, OneDrive, Teams, Tekoäly