Dokumenttien hallinta Office 365, SharePoint ja Teams-alustoilla - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Dokumenttien hallinta Office 365, SharePoint ja Teams-alustoilla

Office 365 -kokonaisuuteen liittyvä Microsoft Teams -palvelu valtaa alaa tiimityöskentelyn alustana. Mikä rooli SharePointilla on Teams-palvelua käytettäessä? Ovatko Teams ja SharePoint kilpailijat toisilleen vai enemmänkin taistelupari? Mikä rooli perinteisille SharePoint-työtiloille jää dokumenttien hallinnassa? Miten julkaista suljetun Teams-ryhmän dokumentteja intranetissä?

Mitä kokemuksia uusista välineistä on saatu? Mikä toimii oikeasti ja mikä ei? Mitä uutta Teamsiin on tullut dokumenttien hallinnan näkökulmasta ja mitä on tulossa pian?

Näihin kysymyksiin Juha Anttila IITC:stä tarjoilee näkemyksiään HPR-tapahtuman toisessa esityksessään. Juha toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan. Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä.

Tutustu Sharepoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman 12.12.2018 ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Intranet, Office 365, OneDrive, SharePoint, Teams