Dokumenttien hallinta SharePoint- ja Teams-alustoilla

Office 365 -kokonaisuuteen liittyvä Microsoft Teams -palvelu valtaa alaa tiimityöskentelyn alustana. Onko Teams kuitenkaan ratkaisu dokumenttien hallintaan? Mikä rooli SharePointilla on Teams-palvelua käytettäessä? Onko tässä kentässä vielä tilaa ja toisaalta tarvetta varsinaisille dokumenttien hallinnan ohjelmistoille?

Juha Anttila IITC:stä pohtii näitä kysymyksiä SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarin esityksessään 28.11.2019. Hän kertoo viimeisimmät kuulumiset Microsoft Ignite -tapahtumasta Orlandosta ja tiivistää, mitä uutta Microsoft 365:een on tullut dokumenttien hallinnan näkökulmasta. Juha käy esityksessään läpi parhaat käytännöt siihen, jos halutaan ihan oikeasti hallita dokumentteja SharePoint- ja Teams-alustoilla.

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

SharePoint ja Microsoft 365 HPR -tapahtumassa 28.11.2019 on mukana 16 mielenkiintoista puhujaa ja neljä erilaista case-tarinaa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 


Dokumenttien hallinta, Etätyö, M-Files, Office 365, Pilvipalvelu, SharePoint, Teams, Tiedonhallinta, Tietotyö