Ensimmäiset puheenvuorot kevään HPR-seminaariin on julkaistu - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Ensimmäiset puheenvuorot kevään HPR-seminaariin on julkaistu

Kevään 2020 HPR-tapahtuman ensimmäiset puheenvuorot on nyt lyöty lukkoon! Mukana on paljon ennakkokyselyssä toivottua, asiaa esimerkiksi:

  • Teamsista; esimerkiksi muutosagenttien hyödyntäminen jalkautuksessa sekä viimeisimmät uutuudet ja vinkit Teamsin käyttöön
  • SharePointista ja introista; esimerkiksi uuden intran käyttöönottoprojektista, tehdäkö Intranet SharePointilla vai Teamsilla ja kuinka intranet tehdään ketterästi
  • Power Platformista, esimerkiksi Power Platform -hallinta kun nälkä kasvaa
  • Tietoturvasta ja Azuresta: esimerkiksi Pilviautentikaation hyödyt – Azure AD, Office 365 ja Azure -palveluiden yhdistäminen ja mitä Office 365 -palveluita käyttävän ja niitä suunnittelevan on syytä tietää Azuresta?
  • Sisäisen tiedonkulun kehittämisestä ja työyhteisön sisäisen somen hyödyistä
  • Dokumenttien ja projektien hallinnasta

 

Case-esityksiä tullaan näkemään mm. OP:lta, Suomen Pankilta, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedulta ja Sipoon kunnalta.

Keskittymiskyvyn tärkeydestä aivojen toiminnalle ja sen parantamisesta tulee kertomaan tunnettu aivotutkija Minna Huotilainen ja kriisinhallinnan vinkeistä pitkän linjan viestintäasiantuntija Sallamaari Muhonen.

Lisäksi asiantuntijapuheenvuoroja tulevat pitämään mm. Juha Anttila (IITC), Heidi Selkäinaho (Somepoint), Arttu Arstila (Sulava), Timo Pertilä (Digital Illustrated), Jussi Roine (Microsoft), Pirkka Paronen (Systems Garden), Vesa Nopanen (Sulava), Mika Berglund (Sininen meteoriitti), Laura Kokkarinen (Sulava), Henry Scheinin (Solu Digital), Hilla Mäntyomena (Nortal), Ilkka Suvanto (Sulava) ja Mika Kemppi (M-files).

Tulossa iso joukko muita ajankohtaisia puheenaiheita ja puhujia! Tutustu puhujiin, tulevina viikkoina julkaisemme lisää puhujia, puheenvuoroja ja alustavan ohjelman!

Kevään 2020 Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari järjestetään livestriiminä 5.-6.5.2020. Ilmoittaudu tästä!


Microsoft 365 HPR