hpr logo 2020 valkoinen

HPR-seminaari on nyt Microsoft 365 HPR

HPR-seminaari on nyt nimeltään Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat, tuttavallisemmin Microsoft 365 HPR. Vaikka SharePoint jää nyt pois seminaarin nimestä, ei se ohjelmatarjonnassamme siirry historiaan vaan päin vastoin, tarjoamme edelleen runsaasti tarinoita ja asiantuntijapuheenvuoroja SharePointin ja introjen maailmasta! Kevään ohjelmassa aiheesta kertomassa muun muassa OP, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä ja Suomen Pankki.

”HPR-tapahtuma kattaa vuosi vuodelta laajemmin Microsoft 365 -teknologioita. Halusimme, että tämä näkyy myös tapahtuman nimessä, mutta ihan kaikkea ei nimeen voi mahduttaa. Microsoft 365 -aiheet ovat tapahtumamme vahva selkäranka. Kevään tapahtumaan on tulossa puheenvuoroja mm. SharePointista, Teamsista, Power Platformista, tietoturvasta, dokumentinhallinnasta ja Azuresta”, kertoo Juha Anttila IITC:ltä.

Myös hashtagimme päivittyi nimimuutoksen myötä muotoon #M365HPR ja kotisivumme url muotoon m365hpr.fi

Somekanavissa löydät meidät
Twitteristä
Facebookista
LinkedInistä

Kevään 2020 Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari järjestetään livestriiminä 5.-6.5.2020. Ilmoittaudu mukaan, ensimmäiset 100 henkilöä ovat jo varmistaneet paikkansa kevään huipputapahtumassa!


Microsoft 365 HPR