HPR-seminaarin 23.-24.5.2018 ilmoittautuminen on avattu - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

HPR-seminaarin 23.-24.5.2018 ilmoittautuminen on avattu

Seuraava SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuma järjestetään toukokuun 23.-24. päivä Hilton Helsinki Kalastajatorpalla. Tapahtuma on siis jälleen kaksipäiväinen eli sisältöä riitää varmasti jokaiseen tarpeeseen. Halutessasi voit osallistua vain yhteenkin päivään, jos se sopii aikatauluihisi paremmin.

Rakennamme parhaillaan tapahtuman ohjelma ja julkaisemme sen pian. Luvassa on sekä ennestään tuttuja kouliintuneita puhujia että uusia mielenkiintoisia case-tarinoita. Mikäli sinulla on kerrottavana tarina, joka voisi kiinnostaa tapahtuman yleisöä, niin laita meille viestiä.

Seminaarin ilmoittautuminen on nyt avattu. Pääset mukaan edullisimpaan hintaan ilmoittautumalla helmikuun aikana eli viimeistään 28.2.2018. Etuhinta koko tapahtumalle on 995 eur + alv. Jos osallistut vain yhteen päivään on etuhinta 645 eur + alv. Lisäksi on käytettävissä ryhmäalennukset.

Uutena asiana asiana otamme käyttöön suosittelukampanjan. Kun ilmoittaudut tapahtumaan, saat henkilökohtaisen suosittelukoodin, jota voit jakaa tutuillesi ja muille  henkilöille, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita HPR-tapahtumasta. Jos neljä henkilöä antaa ilmoittautuessaan koodisi, saat suositteluista palkkioksi työkäyttöön tarkoitetun iPadin. Suosittelukampanjaa ei voi yhdistää ryhmäalennuksiin.

 

 


Office 365 HPR, SharePoint HPR