HPR-seminaarin ohjelma on julkaistu - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

HPR-seminaarin ohjelma on julkaistu

SharePoint_ja_Office365_HPR-AikatauluMarraskuussa järjestettävän SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat seminaarin ohjelma on julkaistu. Mukana on 19 puhujaa ja yhteensä 24 esitystä SharePoint ja Office 365 -ratkaisuista.

Haluatko kuulla minkälaisten haasteiden parissa muut organisaatiot painivat? Minkälaisia onnistumisia SharePoint- ja Office 365 -käyttöönotoissa on saatu aikaan? Case-tarinoina ovat esillä mm. R-Kioski, Fonecta, JAMK, Tuusulan kunta, Veho, VR ja Jyväskylän Energia.

Minkälaista tulevaisuudenkuvaa SharePoint-ohjelmistolle ja Office 365 -pilvipalvelulle maalaillaan? Mitä SharePoint 2016 tuo tullessaan? Mikä on Microsoftin suunnitelma Office 365:en ja BI-palveluiden osalta? Näistäkin aiheista kuulet useammassa esityksessä marraskuun HPR-seminaarissa. Ja paljon muuta on myös luvassa. Kerromme kaikista esityksistä myöhemmin lisää eli pysy kuulolla.

Tapahtumaan on ilmoittautunut jo nyt 100 henkilöä. Jos SharePoint ja Office 365 kiinnostavat, niin ilmoittaudu pian mukaan ja varaa paikkasi tässä syksyn huipputapahtumassa!


Azure, Intranet, Office 365 HPR, Office Delve, Office365, OneDrive, Search, SharePoint, SharePoint HPR, SharePoint-HPR Demokisa, Yammer