HPR-tapahtuma rakentuu - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

HPR-tapahtuma rakentuu

SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari järjestetään 23.-24.5.2019 eli reilun kolmen kuukauden kuluttua. Viime syksyn tapahtuman palautteissa moni toivoi, että ohjelma julkaistaisiin jo hyvissä ajoin ennen seminaaria. No tähän olemme tällä kertaa panostaneet ja alustava ohjelma valmistui jo tammikuussa. Nyt ohjelmaa on täydennetty edelleen ja se alkaa olla lähes valmis.

Ja minkälainen ohjelmasta sitten tuli – mielestämme aika loistava! Meillä on tällä kertaa mukana 25 puhujaa ja 8 erilaista case-tarinaa. Ensimmäisen päivän keynote-puhujaksi olemme vahvistaneet Henkka Hyppösen, joka tunnetaan puhujana, kirjailijana, johtoryhmävalmentajana sekä ajattelun uudistajana.

Case-esityksiä tulevat pitämään Johanna Wikström (Metsä Group), Ilona Reiniharju ja Elina Savutie (Lahden kaupunki), Lasse Ahonen ja Piia Laajala (Hansel), Tuulia Himanen (Tilastokeskus), Jami Lauttalammi (MTK),  Petteri Mäkelä (Energiavirasto), Tina Lassi (Alko) sekä Sari Kangas ja Anu Hyvönen (Veikkaus).

Lisäksi puhujakaartista löytyvät mm. Joanna Niininen (eSollertis), Timo Pertilä (Digital Illustrated), Olli Jääskeläinen (Sulava), Vesa Nopanen (Innofactor), Katja Jokisalo (Sulava), Silja Häikiö (HiQ), Arttu Arstila (Sulava), Jussi Sivonen (Sininen Meteoriitti) ja Pirkka Paronen (Systems Garden).

Ja mukana on myös Harri Mikkanen (Microsoft) sekä Mika Javanainen (M-Files). Tapahtuman isäntinä toimivat tuttuun tapaan Jussi Roine ja Juha Anttila.

Tutustu tapahtuman puhujiin sekä monipuoliseen ohjelmaan. Jos päätät lähteä mukaan, niin kannattaa ilmoittautua viimeistään 28.2.2019, jolloin ensimmäinen etuhinta päättyy.


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR