HPR-tapahtuman turvallisuusohjeistus

Syksyn 2021 HPR-tapahtumaan voi osallistua sekä paikanpäällä Hotelli Clarion Helsingissä tai etänä striimin kautta.

Jos olet ilmoittautunut paikanpäällä osallistuvaksi, mutta tunnet olosi sairaaksi, voit vaihtaa osallistumistavan etäosallistujaksi, vaihtaa tapahtuman osallistujan tai siirtää osallistumismisen seuraavaan tapahtumaan vaikka tapahtumapäivän aamuna ilmoittamalla siitä HPR-tiimille. Tarkempi ohjeistus lähetetään kaikille ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Olemme huomioineet hallituksen uudet tapahtuma-alan ohjeet, ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia tapahtuman järjestelyissä. Tässä muutama tärkeä nosto HPR-tapahtuman turvallisuusohjeista:

  • Ohjeistamme osallistujia tulemaan paikanpäälle vain terveinä – jos sairastuu viime hetkellä, tapahtumaan voi osallistua myös striimin kautta etänä.
  • Huomioimme tapahtumasaleissa osallistujien turvavälit. Seminaarin salien käyttökapasiteetti on alle 50% tavallisesta, joten turvavälien huomioiminen onnistuu hyvin.
  • Suosittelemme erittäin vahvasti maskin käyttöä koko tilaisuuden ajan. Varaathan omia maskeja mukaan tilaisuuteen. Maskeja on myös saatavilla HPR-infotiskiltä.
  • Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta – käsidesiä on tarjolla kaikissa tapahtumatiloissa.
  • Huomioi turvavälit muihin osallistujiin – myös tapahtuman tauoilla.
  • Tapahtumassa ei ole käytössä koronapassia. Seminaarin kaltaisiin tilaisuuksiin ei kohdistu tällä hetkellä hallituksen/terveysviranomaisten asettamia rajoituksia, joiden yhteyteen koronapassi soveltuisi.

 

Lue täältä HPR-tapahtuman virallinen turvallisuusohjeistus.