Hubit, Site Designit ja Azure Functions modernin intran rakennuspalikoina

SharePoint Online on kehittynyt viimeisen vuoden aikana valtavasti. Uusia ominaisuuksia on tipahdellut tasaiseen tahtiin. Joskus saattaa kuitenkin hiukan hankala pysyä kärryillä miten nämä yksittäiset osaset suhtautuu toisiinsa tai miten näistä palikoista rakennetaan toimiva kokonaisuus. Esityksessään Marko Rosberg esittelee modernin SharePointin rakennuspalikat (tiimit, hubit, modernit sivustot, site designit) ja kertoo miten niistä saadaan rakennettua toimiva kokonaisuus. Lopuksi tutustutaan vielä Azure functions hyödyntämiseen esimerkiksi automatisoidussa tiimien luonnissa.

Marko toimii Sulavalla arkkitehtinä ja keskittyy Microsoftin pilvipalveluihin, erityisesti Office 365 -teknologiaan ja SharePoint Onlineen. Markolla on pitkä kokemus SharePoint-pohjaisten ratkaisuiden määrittelystä, toteutuksesta ja ylläpidosta niin intranet- kuin extranet-ratkaisuissa. Lisäksi Markolla on kokemusta identiteetinhallinnasta, Exchange Onlinesta, Skype for busineksesta ja muista Office 365-palveluista ja niiden käyttöönotosta.

SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari pidetään 23.-24.5.2018 Kalastajatorpalla Helsingissä. Sen rinnalla järjestetään uusi Azure HPR -tapahtuma. Mukana on yhteensä 25 puhujaa ja todella runsas ohjelma.

Ilmoittaudu mukaan!

 


Intranet, SharePoint, SharePoint HPR