Huomenna nähdään HPR-seminaarissa – käytännön ohjeita osallistujille

Huomenna 30.11.2021 käynnistyy hybridi-muodossa järjestettävä Microsoft 365 HPR -seminaari!

Ehdit myös vielä ilmoittautua mukaan, vaikka vielä tapahtuman aikanakin – ilmoittaudu tästä

 

OSALLISTUJA – TARKASTATHAN SÄHKÖPOSTISI

 

Olemme lähettäneet kaikille ilmoittautuneille viime viikon lopulla osallistumisohjeet ja -linkit tapahtumaan.
Jos et ole saanut tätä sähköpostia, tarkastathan roskapostisi ja ellei postia löydy, ota yhteyttä osoitteeseen tiedotteet@m365hpr.fi

 

TUTUSTU TAPAHTUMAN TURVALLISUUSOHJEISIIN

 

Haluamme varmistaa, että tapahtuma on kaikille turvallinen osallistua. Jos olet ilmoittautunut osallistuvasi paikanpäällä Hotelli Clarion Helsingissä, tutustuthan etukäteen tapahtuman turvallisuusohjeisiin! 

Tapahtumaan voi osallistua myös etänä striimin kautta. Osallistumistavan voi vaihtaa etäosallistumiseksi ennen tapahtumaa ilmoittamalla siitä HPR-tiimille.

 

TIIMIN YHTEYSTIEDOT

 

Tavoitat meidät osoitteesta tiedotteet@m365hpr.fi  Tapahtuman aikana jokaisessa salissa on mukana myös HPR-tiimiläisiä, joten tavoitat meidät helposti! Jos osallistut etäyhteydellä, HPR-tiimin tavoittaa helpoiten puhelimella. Löydät puhelinnumeromme samasta sähköpostista tapahtuman linkkien kanssa, jos sinulle tulee kysyttävää tai ongelmia tapahtuman aikana.

 

TEHDÄÄN YHDESSÄ AKTIIVINEN TAPAHTUMA!

 

Osallistuit sitten paikanpäällä Hotelli Clarion Helsingissä tai etänä striimin kautta, aktiivinen osallistuminen on mahdollista! Etäyhteydellä osallistujat voivat esittää kysymyksiä tai osallistua keskusteluun striimin chatin kautta. Esityssalien salivastaavat esittävät chatin kysymyksiä ja kommentteja puhujalle puheenvuoron lopussa.

 

SEURAA TAPAHTUMAA SOMESSA

 

Tapahtuman aikana tiedotamme päivän kulusta aktiivisesti some-kanavissamme! Jaa kokemuksesi seminaaripäivistä tunnuksella #M365HPR

Somekanavissa löydät meidät:

Twitteristä
Facebookista
LinkedInistä

Huomenna nähdään ja kuullaan!!