Huomenna nähdään HPR-seminaarissa – käytännön ohjeita osallistujille

Huomenna 6. toukokuuta käynnistyy kokonaan online-muodossa järjestettävä kaksipäiväinen Microsoft 365 HPR -seminaari!

Ehdit myös vielä ilmoittautua mukaan, vaikka vielä tapahtuman aikanakin – ilmoittaudu tästä

 

Osallistuja – tarkastathan sähköpostisi

 

Olemme tämän viikon alussa lähettäneet kaikille ilmoittautuneille osallistumislinkit tapahtumaan.
Jos et ole saanut tätä sähköpostia, tarkastathan roskapostisi ja ellei postia löydy, ota yhteyttä osoitteeseen tiedotteet@m365hpr.fi

 

Tiimin yhteystiedot

 

Tavoitat meidät osoitteesta tiedotteet@m365hpr.fi Tapahtuman aikana jokaisessa salissa on mukana myös HPR-tiimiläisiä, joten tavoitat meidät helposti myös chatin kautta.
Samasta sähköpostista tapahtuman linkkien kanssa löydät myös tiimimme puhelinnumerot, jos sinulle tulee kysyttävää tai ongelmia tapahtuman aikana.

 

Tehdään yhdessä aktiivinen tapahtuma!

 

Odotamme kehittäneet uudenlaista vuorovaikutusta puhujien, osallistujien ja järjestelyissä mukana olevien kesken. Osallistu aktiivisesti keskusteluun: laitetaan chatti laulamaan puheenvuorojen aikana, keskustellaan ja verkostoidutaan virtuaalisilla aamukahveilla, pidemmillä tauoilla ja päivän päätteeksi Get to together -verkostoitumistilaisuudessa! Tapahtuman aikana on mahdollisuus verkostoitua ja käydä keskuteluja virtuaalisessa Loungessa, jossa voit viettää kahvi- ja lounastauot.

Virtuaalisilla aamukahveilla on myös hyvä aika testata yhteyksien toimivuus, tutustua päivän ohjelmaan ja käytännön ohjeistukseen klo 8.30 alkaen.

 

Seuraa tapahtumaa somessa

 

Tapahtuman aikana tiedotamme päivän kulusta aktiivisesti some-kanavissamme! Jaa kokemuksesi seminaaripäivistä tunnuksella #M365HPR

Somekanavissa löydät meidät
Twitteristä
Facebookista
LinkedInistä

 

Huomenna nähdään ja kuullaan!!