Huomenna nähdään HPR-seminaarissa – käytännön ohjeita osallistujille

Huomenna 5. toukokuuta käynnistyy ensimmäistä kertaa kokonaan online-muodossa järjestettävä kaksipäiväinen Microsoft 365 HPR -seminaari!

Ehdit myös vielä ilmoittautua mukaan, vaikka vielä tapahtuman aikanakin, täyttämällä lomakkeen

Tapahtuma järjestetään livekokouksena. Lue lisää

 

Osallistuja – tarkastathan sähköpostisi

 

Olemme tänään lähettäneet kaikille ilmoittautuneille osallistumislinkit tapahtumaan sen mukaan, mihin olet hankkinut lipun.
Jos et ole saanut tätä sähköpostia, tarkastathan roskapostisi ja ellei postia löydy, ota yhteyttä osoitteeseen tiedotteet@m365hpr.fi

 

Tiimin yhteystiedot

 

Tavoitat meidät osoitteesta tiedotteet@m365hpr.fi Tapahtuman aikana jokaisessa salissa on mukana myös HPR-tiimiläisiä, joten tavoitat meidät helposti myös chatin kautta.
Samasta sähköpostista tapahtuman linkkien kanssa löydät myös tiimimme puhelinnumerot, jos sinulle tulee kysyttävää tai ongelmia tapahtuman aikana.

 

Tehdään yhdessä aktiivinen tapahtuma!

 

Odotamme aivan uudenlaista vuorovaikutusta puhujien, osallistujien ja järjestelyissä mukana olevien kesken. Osallistu aktiivisesti keskusteluun: laitetaan chatti laulamaan puheenvuorojen aikana, keskustellaan ja verkostoidutaan virtuaalisilla aamukahveilla, pidemmillä tauoilla ja päivän päätteeksi virtuaalikokkareilla!
Virtuaalisilla aamukahveilla on myös hyvä aika testata yhteyksien toimivuus, tutustua päivän ohjelmaan ja käytännön ohjeistukseen klo 8.30 alkaen.

 

Seuraa tapahtumaa somessa

 

Tapahtuman aikana tiedotamme päivän kulusta aktiivisesti some-kanavissamme! Jaa kokemuksesi seminaaripäivistä tunnuksella #M365HPR

Somekanavissa löydät meidät
Twitteristä
Facebookista
LinkedInistä

 

Huomenna nähdään ja kuullaan!!


Microsoft 365 HPR, SharePoint HPR