Katsaus HPR-tapahtuman 28.11.2019 palautteisiin - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Katsaus HPR-tapahtuman 28.11.2019 palautteisiin

Kiitos kaikille syksyn HPR:n osallistujille ja puhujille onnistuneesta seminaarista! Olemme tiimin kanssa käyneet nyt läpi antamanne palautteet. Tapahtuma sai teiltä yleisarvosanan 4,4 asteikolla 1-5, mikä on mielestämme hieno tulos. Erityisesti kiitosta saivat tapahtuman tilat ja järjestelyt, ilmapiiri ja puheenvuorojen sisällöt.

Kaikki puheenvuorot keräsivät runsaasti hyvä/erinomainen -arvosanoja, mikä tietenkin on seminaarissa tärkeintä. Jos olet kiinnostunut puhumaan kevään HPR-tapahtumassa, olethan yhteydessä tiimiin!

Ideoissa sisällön kehittämiseksi toivottiin muun muassa, että aiheisiin voitaisiin sukeltaa syvemmälle, joten ensi keväälle olemme nyt suunnittelemassa myös pidempiä puheenvuoroja. Puheenvuoroihin kaivattiin myös vieläkin enemmän pahoja ja rumia puolia hyvien lisäksi ja vieläkin enemmän konkreettisia esimerkkejä. Tästä tulemme keskustelemaan puhujien kanssa ennen seuraavan seminaarin esitysten koostamista.

Muutamia kommentteja puheenvuoroista:

  • Puhujina myös uusia kasvoja ja koko seminaarin ilmapiiri rento
  • Mielenkiintoiset teemat ja puheenvuorot
  • Terveisiä Heinolaan! Erinomainen, hauska ja ennen kaikkea rehellinen tosielämän case.
  • KONEen esitys oli erinomainen heti päivän kärkeen

 

Ja seminaarista:

  • Kiinnostavia ja ajankohtaisia aiheita sopivan käytännönläheisesti!
  • Todella upeat puhujat ja mielenkiintoiset sisällöt. Viihdyin ja sain evääksi uutta näkökulmaa.
  • Päivästä sai taas hyviä niksejä, kikkoja ja uusia ideoita ihan arkityöskentelyäkin varten.
  • Jälleen kerran kokonaisuutena erinomainen seminaari, ja taas kerran sama ongelma – miten valita mitä menee katsomaan, kun mielenkiintoisia esityksiä on niin paljon
  • Hyvä ja monipuolinen otos eri aiheista, vaikka oli vain yhden päivän tilaisuus.

 

Kokeilimme ensimmäistä kertaa livestriimin kautta osallistumista ja pääsalin ohjelma oli katsottavissa sitä kautta. Palaute oli siinä määrin positiivista yleisarvosanalla 4,6, että tulemme järjestämään striimin myös ensi kevään seminaarissa. Näin helpotamme osallistumista kauempaakin.

Seminaaripaikassa arvostettiin muun muassa tarjoiluja ja sijaintia, mutta muutamat tekniset ongelmat myös vaikuttivat negatiivisesti päivän kulkuun. Tämän palautteen olemme välittäneet hotellille ja jatkossa varmistamme teknisen henkilökunnan kanssa vielä tiiviimmin, että kaikki toimii.

Seuraava HPR-tapahtuma järjestetään 5.-6.5.2020. Merkkaa nyt jo aika kalenteriisi, ilmoittautuminen avautuu myös jo ennen joulua.

HPR-tiimi toivottaa rauhallista joulua ja jännittävää tulevaa vuosikymmentä!


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR