Syksyn HPR-seminaari – käytännön tietoa osallistujille

Päivitys 11.12

Perjantaina 11.12 olemme lähettäneet kaikille osallistujille linkit tallenteisiin ja esityksiin sähköpostitse. Tallenteet ovat katsottavissa 7 päivää ja tapahtuman esitykset ovat ladattavissa pdf-muodossa vuoden loppuun asti. Sähköpostissa myös linkit loppukyselyyn ja puheenvuoropalautteisiin. Jos et ole saanut sähköpostia, ota yhteyttä: tiedotteet@m365hpr.fi

Vastaa loppukyselyyn, jonka kautta voit samalla osallistua tulevan tapahtuman vapaalipun arvontaan. Toisena palkintona arvomme Joni Jaakkolan Väkevä työelämä -kirjan. Anna myös
palautetta yksittäisistä puheenvuoroista sitä mukaa kun katsot tallenteita. Palautelomakkeet ovat auki vielä viikon ajan.

Seuraava M365HPR-tapahtuma järjestetään toukokuussa. Palaamme tarkempaan ajankohtaan ja järjestelyihin myöhemmin. Jos sinulla on mielenkiintoinen tarina kerrottavana, ota meihin yhteyttä.

—-

10. joulukuuta klo 8.30 käynnistyy Online-tapahtumana järjestettävä Microsoft 365 HPR -seminaari! Esitykset myös tallennetaan ja osallistujat saavat tallenteet viikoksi käyttöön. Tästä uutisesta löydät käytännön tietoja päivän kulkuun.

Ehdit myös vielä ilmoittautua mukaan täyttämällä lomakkeen aina tapahtuman alkuun saakka: https://m365hpr.fi/ilmoittaudu/

Tehdään yhdessä aktiivinen tapahtuma!

 

Odotamme vilkasta vuorovaikutusta puhujien, osallistujien ja järjestelyissä mukana olevien kesken. Osallistu aktiivisesti keskusteluun: laitetaan chatti ja some laulamaan puheenvuorojen aikana, keskustellaan ja verkostoidutaan online; virtuaalisilla aamukahveilla, tauoilla, lounaalla ja päivän päätteeksi virtuaalikokkareilla!

Lisäksi koko päivän avoinna salien ohella on erillinen lounge-kanava, jossa voit keskustella puheenvuoroista, verkostoitua ja saada tukea mahdollisissa teknisissä haasteissa tapahtumaan osallistumisessa. Aamu aloitetaan lounge-tilassa klo 8.30 alkaen.

Tutustu päivän ohjelmaan

Annathan palautetta palautekyselyissä niin puhujillemme kuin järjestäjille. Palautteiden perusteella saamme myös tulevat tapahtumat onnistumaan!

Tapahtuman aikana tiedotamme päivän kulusta aktiivisesti myös some-kanavissamme! Jaa kokemuksesi seminaaripäivistä tunnuksella #M365HPR

Somessa löydät meidät
Twitteristä
Facebookista
LinkedInistä

 

Osallistujan ohjeet

 

Tarkastathan sähköpostisi

 

Olemme tänään lähettäneet kaikille ilmoittautuneille osallistumislinkit tapahtumaan. Kukin sali on oma Teams-kokouksensa ja voit vapaasti siirtyä salista toiseen. Lisäksi omana kokouksena on käytössä yhteinen lounge-tila.

Jos et ole saanut tätä sähköpostia, tarkastathan roskapostisi ja ellei postia löydy, ota yhteyttä osoitteeseen tiedotteet@m365hpr.fi

Virtuaalisilla aamukahveilla loungessa on myös hyvä aika testata yhteyksien toimivuus, tutustua päivän ohjelmaan ja käytännön ohjeistukseen klo 8.30 alkaen.

 

Tiimin yhteystiedot

 

Tavoitat meidät osoitteesta tiedotteet@m365hpr.fi. Tapahtuman aikana jokaisessa salissa on mukana myös HPR-tiimiläisiä, joten tavoitat meidät helposti myös chatin kautta. Salien ohella koko päivän on avoinna erillinen lounge-kanava, jossa voit verkostoitua ja saada tukea mahdollisissa teknisissä haasteissa tapahtumaan osallistumisessa.

Samasta sähköpostista tapahtuman linkkien kanssa löydät myös tiimimme puhelinnumerot, jos sinulle tulee kysyttävää tai ongelmia tapahtuman aikana.

Nähdään ja kuullaan tapahtumassa!!