Kevään 2020 HPR-seminaari järjestetään kokonaan striimimuodossa

Poikkeusolosuhteiden vuoksi fyysistä osallistumista HPR-tapahtumaan ei ole mahdollista järjestää turvallisesti 5.-6. toukokuuta 2020. Haluamme kuitenkin pitää kiinni mahtavasta perinteestämme kokoontua Microsoft 365 -maailman ajankohtaisten aiheiden äärelle myös tänä keväänä.

Livestriimi on paras vaihtoehto niin vieraille kuin puhujille osallistua tapahtumaan turvallisesti. Laajennamme striimiä niin, että se kattaa koko ohjelman mukaisen sisällön.

Vaihtoehdot osallistumiseen ovat:

  • Pääsalin striimi 2 päivää: hinta 695 eur + alv
  • Kaikkien salien striimi 2 päivää: hinta 895 eur + alv. Tämä on uusi vaihtoehto, joka korvaa fyysisen osallistumisen

 

Teemme tällä hetkellä kovasti töitä tapahtuman eteen muuttuneissa olosuhteissa. Teemme parhaamme, jotta tapahtumasta tulee myös virtuaalimuodossa kaikille osallistujille antoisa.

Vallitseva poikkeustilanne on luonut yhteiskunnille tarpeen kiihdyttää digitaalistumista ja omaksua moderneja etätyövälineitä ja -tapoja yhä nopeammin. Seminaarimme ohjelmassa useat erilaiset organisaatiot kertovat kuinka heillä on otettu näitä välineitä käyttöön ja miten se on muuttanut toimintatapoja.

Ohjelma-sivultamme pääset tutustumaan salijakoon. Microsoft 365:n tarjoamat digitaaliset toimintatavat ja etätyön parhaat käytännöt ovat hyvin edustettuina ohjelmassa. Pääsalin ohjelma on case- ja keynote-puheenvuoropainotteinen, toisen seminaaripäivän ohjelmassa 6.5. on omat sisältökokonaisuudet dokumentin hallinnasta (Sali 3) ja kehittämisestä (Sali 2) kiinnostuneille. Kaikki osallistujat saavat esitysmateriaalit kaikista saleista pdf-muodossa, striimejä ei tallenneta. Täältä pääset ilmoittautumaan striimiin.

Olemme ottaneet tapahtumaan jo ilmoittautuneisiin yhteyttä sähköpostitse.