Kevään HPR-seminaarin ajankohta ja ennakkokysely

Seuraavan Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarin päivämäärä on julkaistu! HPR -tapahtuma järjestetään 11.-12.5.2022 Scandic Parkissa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään hybridimuotoisena, eli ilmoittautuja voi valita, osallistuuko tapahtumaan paikanpäällä vai online -muodossa. Ilmoittautuminen avataan tammikuun aikana, seuraa HPR -verkkosivuja ja somea – tiedotamme aktiivisesti seuraajia kanavillamme.

Rakennamme parhaillaan seminaarin ohjelmaa ja kuulisimme mielellään ideoita siitä, millaisia case- tai asiantuntijapuheenvuoroja juuri sinä haluaisit kuulla tapahtumassa. Voit myös ehdottaa omaa yritystäsi tai itseäsi puhujaksi tapahtumaan.

Kevään HPR järjestetään kaksipäiväisenä mahdollisesti teemoittain jaettuna tapahtumana. Ensimmäisenä päivänä keskityttäisiin M365:en ytimeen (Teams, SharePoint, Viva ym.) ja toisena päivänä Power Platformiin sisältäen Power Automate, Power Apps ja Power BI. Haluamme selvittää kyselyllä myös tämän ajatuksen toimivuutta.

Vastaa siis HPR -ennakkokyselyyn! Arvomme myös kaikkien 21.1.2022 mennessä nimellä vastanneiden kesken vapaalipun kevään seminaariin.

Linkki kyselyyn:

https://fi.surveymonkey.com/r/HPR-2022-Ennakko

HPR-tiimi toivottaa hyvää alkanutta vuotta!