Kevään HPR-seminaarin ennakkokyselyn tulokset ja arvonta - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Kevään HPR-seminaarin ennakkokyselyn tulokset ja arvonta

Kiitos kaikille ennakkokyselyyn vastanneille, saimme runsaasti ideoita kevään tapahtumaan! Vastaukset auttavat meitä painottamaan ohjelmassa teille tärkeitä asioita ja kaikista eniten toivomistanne aiheista tullaan näkemään esityksiä kevään tapahtumassa.

Microsoft Teams oli eniten toivottu yksittäinen aihepiiri, lähes 80% kyselyyn vastanneista oli kiinnostuneita sen hyödyntämiseen liittyvistä puheenvuoroista. Sen lisäksi eniten toivottiin seuraavia aiheita:

  • SharePoint/intrat
  • Power Platform, PowerApps & Power Automate
  • M365 uutuudet, palvelut, työkalut ja hallinta
  • Työvälineiden käyttöönotto ja jalkautus
  • Tietoturva
  • Dokumentinhallinta

 

Lisäksi ohjelmaan on luvassa paljon myös muita ajankohtaisia aiheita ja erittäin mielenkiintoisia case-tarinoita. Eniten kyselyyn vastanneet ovat kiinnostuneet case-tarinoista, joten ota yhteyttä jos sinulla on tarina, jonka haluat kertoa HPR-yleisölle esimerkiksi ensi kevään tai syksyn seminaarissa.

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari järjestetään livestriiminä 5.-6.5.2020. Ilmoittaudu tästä. Seuraa ohjelman rakentumista uutisistamme ja somekanavistamme, ensimmäiset puheenvuorot julkistetaan pian!

Arvoimme ennakkokyselyyn vastanneiden kesken vapaalipun kevään tapahtumaan. Onni suosi Olli Juvosta SOK:lta. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.
Onnittelut ja kiitos vielä kaikille arvonnassa mukana olleille!


Microsoft 365 HPR, SharePoint HPR