Kevään HPR-tapahtuman alustava ohjelma ja puhujat

Hilton Helsinki Kalastajatorppa täyttyy toukokuussa mielenkiintoisista puheenvuoroista kun SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari pyörähtää taas käyntiin. Office 365:en uudet työkalut kuten Groups ja Teams ovat vahvasti edustettuna, mutta kyllä myös OneDrive, Yammer ja tavallinen SharePoint saavat osuutensa. Tietysti unohtamatta PowerApps ja Flow -ratkaisuja.
Keynote-puheenvuoron tulee pitämään Katleena Kortesuo, jonka monet tuntevat kriisiviestinnän ja some-brändäyksen asiantuntijana. Case-esityksinä mukana ovat mm. Maija-Reetta Mannismäki ja Katri Vilppola Finanssiala ry:stä sekä Heidi Rääsiö ja Tarja Hämäläinen Lindstöm Groupista. Hieman teknisempi esityksiä tulevat pitämään Sulavan asiantuntijat Marko RosbergKatja Jokisalo, Arttu Arstila ja Olli Jääskeläinen. Ja mukana on myös IITC:n Maarit Kettunen. Julkaisemme lisää case-tarinoita ja puhujia myöhemmin.
 .
Perinteisen demokisan korvaa uusi Moderni tietotyö -kilpailu, jonne haemme osallistujia. Tuttuun tapaan tapahtuman isäntinä toimivat Juha Anttilla (IITC) ja Jussi Roine (Sulava).
Tutustu ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan 23.-24.5.2018 pidettävään tapahtumaan! Edullisin etuhinta päättyy 28.2.!

Intranet, Microsoft Groups, Office 365, Office Delve, Office365, OneDrive, Pilvipalvelut, Planner, Search, SharePoint, Teams, Yammer