Kevään tapahtuman puheenvuorot

Ne aidot tarinat niin hyvistä, huonoista kuin rumistakin kokemuksista SharePointin ja koko Microsoft 365 -palvelun ympärillä ovat keränneet mukaan jo yli 2000 kuulijaa. HPR-tapahtuma muodostuu case-esitysten lisäksi sekä teknisistä puheenvuoroista että liiketoimintaa puhuttelevista puheenvuoroista. Seuraava SharePoint ja Microsoft 365 HPR-tapahtuma järjestetään 23.-24.5.2019 Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

Tänä vuonna mukana on melkoinen joukko puhujia erilaisista yrityksestä. Case-esitysten lisäksi puheenvuoroja ovat pitämässä muun muassa Juha Anttila (IITC), Jussi Roine, Katja Jokisalo, Arttu Arstila ja Olli Jääskeläinen (Sulava), Joanna Niininen (Sollertis), Timo Pertilä (Digital Illustrated), Vesa Nopanen (Innofactor), Silja Häikiö (HiQ Finland), Pirkka Paronen (Systems Garden), Jussi Sivonen (Sininen meteoriitti), Mika Javanainen (M-Files) ja Harri Mikkanen (Microsoft). Kevään tapahtuman Keynote-puheenvuoron vetää Henkka Hyppönen, joka on on keynote-puhuja, kirjailija, johtoryhmävalmentaja ja ajattelun uudistaja. Henkan intohimoina ovat yllättävät totuudet ja poikkeukselliset ideat sekä tulevaisuus, tekoäly ja luovuus.

Huomasitko? HPR-tapahtuman seuraava etuhinta päättyy pian! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.3.2019, niin pääset mukaan edullisempaan hintaan eli 995 € (2 pv) tai 645 € (1 pv) + alv. Huomaa, että ryhmäalennukset saa myös etuhinnasta.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR, Yleistä