KEYNOTE: Intra on yrityksen aivokoppa – millainen teillä on? - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

KEYNOTE: Intra on yrityksen aivokoppa – millainen teillä on?

Jokaisen organisaation intranet on kuin huone. Yhdellä on hyvin järjestelty varasto, jossa käydään vain hakemassa tarvittava ja lähdetään pois. Toinen on päätynyt sekaiseen autotalliin, josta kukaan ei löydä mitään ja jota kaikki katsovat itsesäälin vallassa. Kolmannella on leppoisa olohuone, jossa väki viihtyy ja jossa joskus bileet yltyvät niin, että työt unohtuvat.

Intran merkityksestä ja sosiaalisesta puolesta tulee puhumaan Suomen kallein siivooja Katleena Kortesuo, joka on erikoistunut sosiaaliseen mediaan ja kriisiviestintään. Katleena kertoo meille siitä, miten hyvä intra tappaa meilin ja mitä tärkeää somesta pitää pystyä poimimaan intraan.

Katleenan mukaan huonoin mahdollinen intra on kuin Tupperwaren monitoimilupsutin. Se on kallis vekotin, jossa on liikaa ominaisuuksia ja jota kukaan ei osaa käyttää. Se jää makaamaan kaapin pohjalle, ja hommat hoidetaan yhä vanhoin keinoin – eli meilillä ja tiedostokansioilla.

SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari pidetään 23.-24.5.2018 Kalastajatorpalla Helsingissä. Sen rinnalla järjestetään uusi Azure HPR -tapahtuma. Mukana on yhteensä 25 puhujaa ja todella runsas ohjelma.

Ilmoittaudu mukaan!


Intranet, SharePoint, SharePoint HPR