Kiitos HPR-tapahtuman 23.-24.5.2019 palautteesta - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Kiitos HPR-tapahtuman 23.-24.5.2019 palautteesta

Olemme nyt HPR-tiimin kanssa käyneet läpi SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman 23.-24.5.2019 palautteet. Tapahtuman yleisarvosanaksi tuli 4,3 asteikolla 1-5, mikä on mielestämme oikein hieno tulos. Kaikki puheenvuorot onnistuivat vähintäänkin melko hyvin ja yleisö tykkäsi, mikä tietysti on kaikkein tärkeintä. ? Arvosanoja yksittäiset esitykset keräsivät väliltä 3,3-4,5 ja sisällön kokonaisarvosanaksi tuli 4,2. Toki saimme runsaasti ideoita sisällön kehittämiseksi ja pyrimme hyödyntämään saamaamme palautetta jatkossa.

Tässä muutamia sanallisia kommentteja puheenvuoroista:

  • Kattava ja mielenkiintoinen setti.
  • Loistavia puheenvuoroja jotka pysyivät tapahtuman teemassa hyvin. Caseissä eri kokoluokan jutut joten kaikille tuli jotain.
  • Hyviä maanläheisiä caseja! Oli helppo napata vinkit omaan projektiin.
  • Hienoa, että oli supertuoreita kuulumisia O365-maailmasta
  • Hyviä caseja ja monessa Teams mukana. Sain hyvää vertaistukea.
  • Teamsista olisi voinut olla enemmänkin tarinaa.
  • Paikallista SharePointia ei sovi unohtaa!
  • Keskinkertainen [arvosana] ei tarkoita etteikö esitys olisi ollut hyvä, se ei vaan teemaltaan osunut kohdalle.
  • Kaikki kuuntelemani esitykset olivat mukavan konkreettisia, hyviä, pahoja ja rumia asioita otettiin esille.

 

Seminaaripaikan suhteen palaute oli kaksijakoista. Keskeistä sijaintia arvostettiin ja myös auditoriota pidettiin toimivana. Muut tilat olivatkin sitten vaatimattomampia, eivätkä tarjoilutkaan mitään kovin hyviä arvioita keränneet. Lupaamme parantaa näiden asioiden suhteen, mutta samalla joudumme valitsemaan seminaaripaikan hieman kauempaa Helsingin ytimestä. Mutta emme me nyt kovin kauas keskustasta aiota eksyä…

Jatkossakin on luvassa rinnakkaisia esityksiä ja pyrimme parantamaan ohjelmakuvauksia niin, että itselleen sopivan puheenvuoron valinta olisi helpompaa.

Arvoimme kaikkien nimellä palautetta antaneiden kesken vapaalipun syksyn HPR-tapahtumaan. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos palautetta antaneille sekä kaikille mukana olleille!

Seuraava HPR-tapahtuma järjestetään 28.11.2019.  Tarjoamme rajoitetun ajan käyttöönne ”kaksi yhden hinnalla” -kampanjan. Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti. Ota siis mukaan kollegasi, esimiehesi tai vaikka kaverisi toisesta organisaatiosta. Ilmoittaudu mukaan!

HPR-tiimi toivottaa hyvää kesää!

 


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR