Kiitos osallistumisesta kevään 2021 HPR -seminaariin!

Kiitos osallistumisesta kevään 2021 HPR -seminaariin! Tapahtuma järjestettiin nyt kolmatta kertaa online-muodossa. Osallistujia oli linjoilla yli 130, ja teimme yhdessä aktiivisen tapahtuman.
Suurkiitos myös puhujille laadukkaista puheenvuoroista.

Esitysmateriaalit ja tallenteet

Olemme lähettäneet kaikille osallistujille linkit tallenteisiin ja esityksiin sähköpostitse. Tallenteet ja tapahtuman esitykset ovat katsottavissa ja ladattavissa 14 päivää linkin lähettämisestä. Jos et ole saanut sähköpostia, ota yhteyttä: tiedotteet@m365hpr.fi

Vastaa palautekyselyyn, voita vapaalippu syksyn HPR-tapahtumaan!

Kuulemme mielellämme, kuinka tapahtuma onnistui sinun mielestäsi. Vastaa tapahtuman loppukyselyyn, jonka kautta voit samalla osallistua tulevan tapahtuman vapaalipun arvontaan. Palautekyselyyn voi vastata perjantai 14.5.2021 saakka. Julkistamme arvonnan voittajat 17.5.2021.

Syksyn 2021 HPR -tapahtuma

Seuraava M365HPR-tapahtuma järjestetään loppuvuodesta 2021 -toivottavasti voimme silloin jo kokoontua fyysisesti paikanpäällä ja tavata kasvotusten! Palaamme tarkempaan ajankohtaan ja järjestelyihin myöhemmin. Jos sinulla on mielenkiintoinen tarina kerrottavana, ota meihin yhteyttä.