Kiitos palautteesta ja hyvää loppuvuotta! - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Kiitos palautteesta ja hyvää loppuvuotta!

SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari 12.12.2018 Marina Congress Centerissä onnistui palautteiden perusteella erinomaisesti. Tapahtuman yleisarvosanaksi tuli 4,3 ja järjestelyt keräsivät niinkin loistavan arvosanan kuin 4,7 asteikolla 1-5. Puheenvuorot saivat arvosanoja välille 3,94,6 eli myös tärkein eli tapahtuman sisältö tuntui kelpaavan osallistujille.

Palautteessa eniten kommentteja tuli siitä, että rinnakkaisissa saleissa oli yhtä aikaa mielenkiintoisia esityksiä ja oli vaikea valita niistä itselle sopivin. Tietyllä tapaa tämä oli toki positiivinen ongelma ja onneksi kaikki osallistujat saivat käyttöönsä kaikkien puheenvuorojen esitysmateriaalit. Pyrimme jatkossa parantamaan esitysten kuvauksia ja kategorisoimaan ne siten, että valinta olisi helpompi tehdä.

Arvoimme kaikkien nimellä palautetta antaneiden kesken kaksi vapaalippua kevään HPR-tapahtumaan. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos palautetta antaneille sekä kaikille mukana olleille!

Seuraava HPR-tapahtuma järjestetään 23.-24.5.2019.  Tuomme nyt ensimmäistä kertaa tarjolle rajoitetun ajan käytössä olevan “kaksi yhden hinnalla” -kampanjan. Tarjous on voimassa tammikuun loppuun asti. Ota siis mukaan kollegasi, esimiehesi tai vaikka kaverisi toisesta organisaatiosta. Ilmoittaudu mukaan!

Kiitos vielä ja hyvää loppuvuotta!

HPR-tiimi


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR