Kollaboraatiokaaos haltuun - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Kollaboraatiokaaos haltuun

“Käytössä on liikaa työkaluja ja käyttäjillä on niiden suhteen valinnan vaikeus”, kertoo Jussi Sivonen Sininen Meteoriitti -yhtiöstä. “Yksi tiimi käyttää tätä ja tekee noin, toinen taas näin”, Jussi jatkaa. “Työntekijöillä on yksinkertaisesti liikaa erilaisia tapoja käyttää sovelluksia, eikä yhtenevistä toimintatavoista ole monesti tietoakaan! Avuksi pitää saada viralliset ja tuetut tavat toimia ja elää omassa organisaatiossa sekä pilvimaailmassa”, Jussi painottaa.

Jussi Sivonen on mukana SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 23.-24.5.2019. Hän pitää tapahtumassa esityksen otsikolla Kollaboraatiokaaos haltuun. Tule kuuntelemaan Jussi Sivosen näkemyksiä ja muita mielenkiintoisia puhujia. Ilmoittaudu mukaan pian!

Jussi kuuntelee asiakkaan tarpeita, toiveita, nyky- ja tahtotilaa ja pyrkii löytämään niihin nykyaikaisia ratkaisuja, hyödyntäen Microsoftin pilviteknologioita. Ratkaisuja etsitään etenkin sisäisen viestinnän, tiimityön ja henkilökohtaisten digityötaitojen kehittämiseen. Suurimmat haasteet onnistuneelle uudistukselle Jussi näkee käyttöönoton, jalkauttamisen ja viestinnän saralla. Jussilla on kokemusta yli 50 intraprojektista ja hän on intohimoinen kouluttaja, jonka koulutukset ovat aina käyttäjälähtöisiä.

 


Etätyö, Microsoft Groups, Office 365, OneDrive, Pilvipalvelu, SharePoint, Teams