Lisätietoja - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Tapahtumapaikka

Marina Congress Center_ilma

Kevään 2016 SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari järjestetään Marina Congress Centerissä Helsingissä. Kongressikeskus, jossa seminaari pidetään on Katajanokanlaiturin meren puolella ja toisella puolella on Scandic Grand Marina hotelli.

Pysäköinti on mahdollista ulkona kuvan osoittamilla P-alueilla tai hotellin pysäköintihallissa, jonne ajetaan punaisen täplän kohdalta osoitteessa Ankkurikatu 1.

p-paikat

 

Aikataulu

Seminaari alkaa 24.5.2016 klo 8:30 ilmoittautumisella ja aamukahvibuffeella. Tilaisuuden keynote käynnistyy klo 9:00. Päivän aikana on kaksi kahvitaukoa, sekä lounas klo 12:00. Seminaarin ohjelma jakaantuu useampaan saliin, joiden välillä voit valita vapaasti.

Tilaisuuden lopuksi klo 16:00-17:30 on vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus Congess Centerin merenpuoleisella terassilla. Varaa aurinkolasit mukaan!

Katso päivän aikataulu ja tarkempi sisältö täältä.

 

Ohjelma

Tutustu tarkemmin seminaarin ohjelmaan ja puhujiin sekä tapahtumaan liittyviin uutisiin.

 

Majoitus

Mikäli haluat majoittua seminaaria edeltävänä yönä Scandic Grand Marina -hotellissa, voit varata huoneen käyttäen koodia IND240516. Tällöin hinnat ovat 131 eur 1hh tai 151 eur 2 hh. Kukin varaa ja maksaa majoituksensa itse. Varaukset tulee tehdä 9.5.2016 mennessä hotellin myyntipalvelusta puhelimitse +358 9 16661 tai sähköpostilla grandmarina@scandichotels.com !

 

LinkedIn ja Twitter

Seuraa tapahtuman uutisisia LinkedIn-sivuilla ja Twitterissä sekä tunnuksella #spohpr. Löydät meidät myös Facebookista.

 

Kirja

Jos et pääse tapahtumaan, voit kuitenkin tilata itsellesi SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -kirjan.

SharePoint_ja_Office365-kirja

 

Esite

Tutustu SharePoint ja Office 365 HPR -seminaarin esitteeseen (pdf).

SharePoint-Office365-HPR-Flyer

Puhujaksi

SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat seminaarisarjassa on kuultu ja nähty läpileikkaus suomalaisiin SharePoint-toteutuksiin. Seminaarissa on käsitelty kymmeniä tapoja hyödyntää SharePoint-ohjelmistoa. Oletko kiinnostunut tulemaan puhujaksi seuraavaan SharePoint HPR-seminaariin? Ota yhteyttä!