LOMAKKEET JA TYÖNKULUT - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

LOMAKKEET JA TYÖNKULUT

Onko Infopathille vihdoin löydetty korvaaja? Toimivatko SharePoint-listalomakkeet, PowerApps ja Flow ihan oikeasti? Jääkö Nintexille ja vastaaville enää tilaa? Näihin kysymyksiin tulee HPR-seminaariin kertomaan näkemyksensä Marko Rosberg Sulavalta.

Monille tuntuu olevan hiukan epäselvää mihin SharePointin omilla työkaluilla päästää, kuinka tästä jatketaan esimerkiksi PowerAppsilla ja Flowlla, tai miten Nintex sijoittuu tähän kuvaan. Setissään Marko avaa tätä kokonaisuutta ja kertoo omista tosimaailman kokemuksistaan.

Marko Rosberg toimii arkkitehtina Sulavalla vastaten SharePoint ja Office 365 pohjaisten toteutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaille. Haastetta jokapäiväiseen työhön tuo jatkuva muutos ja asioiden kehittyminen. Marko on mm. Nintex sertifioitu ja ollut toteuttamassa erilaisia lomakeratkaisuja asiakkaille. Uusien toimintatapojen ja teknologioiden omaksuminen on välttämätöntä. Omassa setissään Marko kertoo viimeisimmistä uudistuksista SharePointin lomakepuolelle ja prosessien automatisoinnista esimerkiksi Flow avulla. Office 365:ssa SharePoint ei ole todellakaan yksin.


Office 365 HPR, SharePoint, SharePoint HPR