Microsoft 365 ja sähköpostin tietoturva

Sähköpostin tietoturva puhuttaa suomalaisia organisaatiota. Koska kyseessä on yleinen pilvipalvelu, siihen kohdistuu hyökkäysyrityksiä, jotka Viestintäviraston mukaan ovat aiheuttaneet miljoonatappiot suomalaisille yrityksille.

Toisaalta Office 365 tarjoaa myös parhaat modernit teknologiat sähköpostin suojaamiseen. Yksittäistä taikatemppua ei kuitenkaan ole olemassa. Eri teknologiat tarjoavat jokainen oman kerroksensa, jotka vaikeuttavat hyökkäyksen onnistumista. Osa teknologioista kuuluu peruslisensseihin, ja osa vaatii lisäinvestointeja.

Arttu Arstila kertoo SharePoint ja Microsoft 365 HPR -tapahtumassa 12.12.2018 käytännön vinkit siihen, millä toimenpiteillä voit tehdä sähköpostin käytöstä tietoturvallista.

Arttu on Sulavan perustamisesta lähtien vienyt asiakkaita Office 365 -palveluiden käyttäjiksi. Artun osaamisen ydintä ovat pilvisiirtymien läpivienti, alustateknologioiden suunnittelu sekä Office 365:een liittyvä roadmap- ja hallintamallikonsultointi. Lisäksi Arttu vastaa Office 365 -palvelun päivitysten seurannasta ja viestimisestä Sulavan asiakkaille.


Microsoft 365 HPR, Pilvipalvelut, Tietoturva