Moderni intra vuonna 2019

Viimeksi Katja julisti intravallankumouksen alkaneeksi. Vallankumouksen aika ei suinkaan ole ohi, vaan on jatkuvasti käynnissä. Mutta minkälainen sitten on vallankumouksellinen ja moderni intra vuonna 2019? Miten moderni intranet sitten käytännössä rakennetaan?

Tutustumme Katjan johdolla käytännönläheisesti ja konkreettisten demojen kautta, mitä uusia ja hienoja toiminnallisuuksia on viestintäsivustoissa, minkälaisia ovat visuaalisesti näyttävät ja monimuotoiset intrasisällöt ja miten intra keskustelee muiden palvelujen kanssa!

Katjan setin jälkeen osaat muun muassa:

  • tehostaa viestintätyötä tuoreilla toiminnoilla; lähettää uutiskirjeen, monistaa sivuja ja käyttää metatietoja sekä rakentaa tarvitsemasi lomakkeet ja työnkulut parilla klikkauksella suoraan intrasta,
  • hyödyntää visuaalisesti näyttäviä ja monimuotoisia intrasisältöjä, kuten lomake- ja videoupotuksia, houkuttelevia linkkikokoelmia, kuvagallerioita ja karuselleja,
  • näyttää ja käyttää intrasisältöjä Teamsin puolelta, käyttää Forms-, Flow- ja PowerApps -upotuksia, automatisoida sisällön monikanavaista jakelua sekä paljon muuta!

Katja on auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo kymmenen vuotta. Teknologiakaverina pääsääntöisesti Office 365 – erityisesti Teams & Groups sekä SharePoint. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari pidetään 12.12.2018 Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Tutustu myös muuhun ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Microsoft 365 HPR, Office 365, Office365, Planner, SharePoint, Teams