Modernit SharePoint-intranetit suuryrityksissä - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Modernit SharePoint-intranetit suuryrityksissä

“Miten moderni SharePoint on taipunut suurten organisaatioiden tarpeisiin Suomessa?”, kysyy  Milja Nohynek. “On paljon asioita, mitkä toimivat hyvin, mutta tiettyjä toiminnallisuuksia joutuu edelleen räätälöimään”, Milja sanoo.

Kun Milja astuu 28.11.2019 HPR-tapahtuman lavalle, hän avaa lukuisten laajojen intranet-kokemuksiensa pohjalta rehellisen ja realistisen nykykuvan moderniin SharePointiin. Esityksessään Milja käy läpi tykätyimmät toiminnallisuudet, haasteellisimmat sudenkuopat ja konkreettisia esimerkkejä kiertoteistä tai räätälöinneistä.

Milja toimii Digital Illustratedilla tietotyön konsulttina, joka pyrkii parantamaan asiakkaidensa työelämää. Milja on vetänyt lukuisia Office 365 -käyttöönottohankkeita suurissa suomalaisissa organisaatioissa. Intranet-projektit ovat aina olleet Miljan lempilapsia, erityisesti kompleksit ja laajat kokonaisuudet.

Milja on urallaan erikoistunut erityisesti Office 365- ja SharePoint -ratkaisuihin. Milja vuorottelee tyypillisesti asiantuntijan, konseptoijan, projektipäällikön, scrum masterin ja asiakkuusvastaavan hattujen välillä. Asiakastöiden lisäksi Milja huolehtii DI:n kulttuurista ja vetää HR-virtuaalitiimiä.

Tutustu SharePoint ja Microsoft 365 HPR -tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan Miljaa sekä muita mielenkiintoisia puhujia!


Intranet, Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Tietotyö