Muutoksen johtaminen digitalisaatiossa – Ville Tolvanen

”Digitalisaatiossa on kyse vanhojen toimintamallien mullistamisessa kokonaan”, aloittaa Digitalist Network -verkoston perustaja Ville Tolvanen. ”Liian usein digitalisaatiohankkeet ovat kuitenkin vain pistemäisiä ratkaisuja”, hän jatkaa. ”Tuotekehityksessä puuhataan jotain, myynti ja markkinointi tekee toista ja ICT-puolella toteutetaan kolmatta. Minusta asiasta pitäisi tehdä totta yrityksen kaikilla toiminnan tasoilla ja nimenomaan johtaa muutosta”, Ville painottaa.

Ville Tolvanen on puhujana syksyn SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa, joka pidetään Scandic Park hotellissa Helsingissä. Hän pitää maanantaina 31.10. esityksen digitalisaation mahdollisuuksia yksilön ja toisaalta yritysten ja yhteisöjen näkökulmasta.

Miten muutosta voidaan johtaa? Miten saada ymmärrystä, osaamista ja työkaluja? Mihin meidän pitäisi valmistautua? Miten digitaaliset palvelut muuttavat maailmaa? Joko teidän yrityksessä on digivisio? Näihin kysymyksiin Ville kertoo  oman näkemyksensä ja samalla hän tarjoilee kokemuksiaan eri organisaatioista.

”V” on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.
Ville Tolvanen näkee yrityksissä ja yhteisöissä mahdollisuuksia luoda enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Ville elää kuten opettaa vastuullisesti yrittäjän ja asiakaspalvelijan vastuuta kantaen.

Tule SharePoint ja Office 365 HPR-tapahtumaan kuulemaan Villen ajatuksia digitalisaatiosta!


SharePoint HPR