Office 365 -muutoksen johtamisen uudet tuulet - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Office 365 -muutoksen johtamisen uudet tuulet

“Miksi muutosta yhä vain pitää johtaa?”, kysyy Kristian Hentula Siniseltä Meteoriitiltä. Kristian vastaa kysymykseen itse SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 12.12.2018.

“Organisaatio ei  muutu, vaan yksittäiset työntekijät muuttuvat.  Kun yksittäiset ihmiset ja sitä kautta tiimit muuttavat digityötapojaan, voi kokonaisen organisaation työtavat muuttua”, jatkaa Kristian. “Olennaista on, miten sitoutan johdon mukaan digityötapojen muutokseen, miten valitsen sopivat pilotit, mikä rooli on muutosagenteilla ja esimieskerroksella, sekä millä yksinkertaisilla käytännön työkaluilla tuen ja mittaan muutosta joka voidaan laskea kuukausina ja vuosina?”, Kristian tiivistää.

Kristianin lempiaihe: Olitpa julkaisemassa kokonaista intraa, Teamsia tai yksittäistä PowerApps-mobiilisovellusta tai jopa Forms-lomaketta, pitää ei-teknisiin seikkoihin eli muutokseen panostaa yhä enemmän.

Kristian toimi 10 vuotta suurten kansainvälisten intranetien sisällöntuottajien yhteisön vetäjänä sekä SharePointin ja mm. Yammerin palvelupäälllikkönä. Toiset 10 vuotta onkin sitten mennyt Sharepoint- ja Office 365 -konsulttina.

Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä tehokkaista tavoista johtaa Office 365 -muutosta. Miksi muutosta yhä vain pitää johtaa? Hahmota mitä kaikkea on tehtävissä, mitä osa-alueita, toimintatapoja ja työkaluja on olemassa. Paljon hyvää oppia kotiin vietäväksi.


Office 365