Petteri Järvinen – Tietoturva, kohti vuotta 2020 - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Petteri Järvinen – Tietoturva, kohti vuotta 2020

Tietokirjailija Petteri Järvinen on Keynote-puhujana SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa 12.12.2018. Kalastelut, huijaukset ja kiristysohjelmat – eikö tämä ikinä lopu? Onko kyberturvallisuus pilvipalvelujen uhkaaja? Mitä GDPR on puoli vuotta myöhemmin?

Petteri kertoo esityksessään ajankohtaisista tietoturvauhkista ja käy läpi myös sitä, miten paljon positiivista kehitystä on tapahtunut viimeisen 20 vuoden aikana, vaikka se usein unohtuukin. Lisäksi Petteri ennakoi kyberturvallisuus-näkökohtien vaikutusta tulevaan.

Tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti Petteri Järvinen on kirjoittanut yli kolmekymmentä kirjaa tietotekniikasta ja tietoturvasta. Viimeisin tänä syksynä julkaistu teos kantaa nimeä  Kyberuhkia ja somesotaa – Digiaikana sinäkin olet etulinjassa.

Petteri on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta. Hän on työskennellyt Topdatassa, Davassa, Nokia Datalla, R. Linturi Oy:llä ja Saunalahti/Jippii Groupissa. Nykyään hän toimii kouluttajana ja konsulttina.


Tietosuoja-asetus, Tietoturva