Uuden ajan sovelluskehitys Office 365:ssä - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Uuden ajan sovelluskehitys Office 365:ssä

”PowerPlatform on mielestäni yksi tämän hetken kiinnostavimmista jutuista koko microsoft ekosysteemissä”, kertoo Timo Pertilä Digital Illustrated, yhtiöstä. ”Se on työkalusetti, jonka avulla kuka tahansa voi tehostaa omaa / tiimin / organisaation toimintaa rakentamalla automaatioita, sovelluksia ja analytiikkaa”, hän jatkaa. ”Se tulee mullistamaan vielä paljon”, Timo uskoo.

”Näin konsultin mielestä PowerPlatform soveltuu melkein kaikkeen, mutta parhaimmillaan se on silloin kun kaikki ratkaisun palaset ovat pilvessä”, Timo painottaa. ”Toki haasteitakin on tullut vastaan ja niistä kerron lisää esityksessäni HPR-tapahtumassa”, Timo lupaa.

Timo Pertilä on mukana SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa, joka pidetään 23.-24.5.2019 Helsingissä. Timo pitää tapahtumassa esityksen uuden ajan sovelluskehityksestä Office 365:ssä.

Timo toimii Digital Illustratedilla konsulttina. Erilaisissa IT-alan tehtävissä hän on viihtynyt jo 20 vuotta. Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Flow, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, CDS).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.


Azure, Flow, Office 365, Pilvipalvelu, Power BI, PowerApps