Projektinhallintaan SharePoint vai Project Online - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Projektinhallintaan SharePoint vai Project Online

ilkkasuvantoKun organisaation projektin- tai salkunhallinnan kypsyystasoa halutaan nostaa uudelle tasolle, etsitään ratkaisua usein työkaluista ja välineistä. SharePoint ja Microsoft Project sovellukset vastaavat tähän haasteeseen, mutta miten? Milloin riittää pelkkä SharePoint ja milloin taas Microsoft Project olisi oikea väline? Näihin kysymyksiin pyritään löytämään vastaus kun Ilkka Suvanto pitää esityksen SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa toukokuussa.

“Olen yli kymmenen vuotta käyttöönottanut SharePoint ja Project Server pohjaisia ratkaisuja asiakkaiden salkun- ja projektinhallinnan tarpeisiin”, kertoo Ilkka Suvanto. “Näkemykseni tarvittavista välineistä perustuu organisaatio nykytilanteeseen sekä tavoitetilaan, jonne projektin ja salkunhallinnan toivotaan kehittyvän”, hän jatkaa. “Käytettävien ratkaisujen tulee tukea organisaation prosesseja, mutta samalla myös prosessit saadaan jalkautettua käytäntöön”, painottaa Ilkka Suvanto.

Tule kuuntelemaan SharePoint HPR seminaariin projektinhallinnan työkaluista ja mahdollisuuksista. Jos toimit organisaatiossa projektinhallinnan-, salkunhallinnan- tai resurssiesimiehen tehtävässä on tämä esitys tarkoitettu juuri sinulle. Tervetuloa kuulemaan ja haastamaan Ilkan näkemykset asiasta.

 


SharePoint HPR