Puhujajoukko täydentyy

Loka-marraskuun vaihteessa pidettävään SharePoint ja Office 365 HPR -seminaarin on tulossa melkoinen joukko mielenkiintoisia puhujia. Yksi varmasti ajatuksia herättävä esiintyjä syksn tapahtumassa on Ville Tolvanen. ”V” on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Hän tulee valoittamaan digitalisaation avaamia mahdollisuuksia.

Noora Hakkarainen on ollut aiemminkin puhumassa HPR:ssä, mutta silloin hän oli vielä Lassila & Tikanojan palveluksessa. Nyt Noora vaikuttaa Saksassa HanseVisionilla ja tulee kertomaan valmiista Intranet-paketeista.

Vantaan Energian Heidi Itkonen lataa pöytään aikamoisen Case-tarinan SharePoint-toteutuksista. Vantaan Energialle SharePointia on hyödynnetty jo pitkään ja viime aikoina käyttöä on edelleen laajennettu mm. arkistointiin.

Satakunnan sairaanhoitopiirin Case-tarinan tulevat kertomaan Tuula Pajamäki-Turunen ja Elisa Ranne. Heidän esityksessään keskiössä on intranet-projektin toteutus SharePointia hyödyntäen.

Miten pilvipalveluun siirtymisen voi tehdä ja mitä matkan varrella opittiin? Tähän kysymykseen tulee esittämään oman näkemyksensä Maija Lieke Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmasta.

Olli Jääskeläinen Onsightista tulee kertomaan uusista tuulista työnkulkujen ja sovellusten luomiseen Office 365 -ympäristöön. Tässä esityksessä työkaluista käydään läpi ainakin Microsoft Flow ja PowerApps.

Mukana ohjelmassa on myös demokisa ja paneelikeskustelu, johon haetaan tällä kertaa aivan uutta virtaa!

Ja tietysti tapahtuman isännät Jussi Roine ja Juha Anttila pitävät kahden päivän aikana useammankin oman puheenvuoron. Aiheina on SharePoint ja Office 365 -ympäristöjen viimeisimmät muutokset ja tulossa olevat uudistukset sekä myös kokemukset alustojen hyödyntämisestä eri käyttötarkoitukseen.

Tutustu seminaarin ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuman muut esiintyjät ja lopullinen ohjelma julkaistaan syyskuun aikana.


Intranet, Office 365 HPR, Office Delve, SharePoint HPR