Puhujat julkaistu, SharePoint ja Office 365 HPR 9.5.2017

HPR-seminaari pidetään toukokuun 9. päivä Clarion Hotel Helsingissä. Olemme aina pyrkineet tuomaan tapahtumassa esiin erilaisia näkökulmia ja uusia puhujia. Tällä kertaa olemme saaneet mukaan F-Securen tutkimusjohtajan Mikko Hyppösen. Hän pitää kevään HPR-seminaarissa esityksen otsikolla Tummia Pilviä – Verkon Tietoturva. Esitys antaa varmasti ajattelemisen aihetta niin paikallista SharePoint-ympäristöä käyttäville kuin pilvipalveluihin siirtyneille.

Case-tarinoita ovat kertomassa mm. Kirsi Sahlstén (Outotec), Venla Virkajärvi (OP), Krista Karusalmi (Haaga-Helia) sekä Elsa Taskinen ja Laura Heikkilä (HRAKS). Case-esitysten kautta on mahdollista oppia suoraan toisilta organisaatioilta. Poimi parhaat palat ja vältä karikot!

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa on perinteisesti mukana myös hieman teknisempiä esityksiä. Tällä kertaa niitä pitävät Katja Jokisalo ja Olli Jääskeläinen (Onsight).

HPR pyrkii myös luotaamaan tulevaisuuteen ja tiivistämään valtavasta tietotulvasta ne kaikkein olennaisimmat asiat. Tätä sarkaa pyrkivät hoitamaan Jussi Roine ja Juha Anttila omissa esityksissään. Lisäksi luvassa on mielenkiintoinen esitys tietosuojasta.

Tutustu ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!


Azure, Intranet, Office 365, Office365, OneDrive, SharePoint, SharePoint HPR, Yammer