Ryhmätyöskentelytapojen muutos Veikkauksessa - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Ryhmätyöskentelytapojen muutos Veikkauksessa

Veikkauksella haluttiin hakea työn tekoon lisää tehokkuutta hyödyntämällä moderneja tapoja työskennellä yhdessä, samalla haluttiin kehittää tiedonhallintaa. “Tähän tarpeeseen otimme käyttöön Teamsin, jonka kylkeen pulttasimme mukaan dokumenttienhallinnan”, kertoo Anu Hyvönen Veikkauksesta.

“Käyttöönoton teki mielenkiintoiseksi se, että iso yritys oli juuri toipumassa kolmen yrityksen yhdistymisestä ja uusia toimintatapoja opeteltiin laajalti koko organisaatiossa, taustoittavat Veikkauksen Anu Hyvönen ja Sari Kangas. “Lisäksi loppukäyttäjien kirjavuus toi oman mausteensa soppaan: miten saada kentällä työskentelevät huoltoedustajat, pelisalien työntekijät, toimistyöläiset sekä koodarit samaan Teams-veneeseen ja tekemään samoilla välineillä yhteistyötä ja vielä hallitsemaan dokumenttejaankin?”, he jatkavat.

Case Veikkaus on esillä SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 23.-24.5.2019. Esityksen pitävät Anu Hyvönen ja Sari Kangas.

Anu Hyvönen työskentelee Veikkauksessa tiedonhallintapäällikkönä. Kokemusta rahapelialasta ja sen dokumenttienhallinnasta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Anu on ollut mukana Veikkauksen Teams-projektissa sen alkumetreiltä asti, keskittyen projektissa ryhmätyöskentelyn ja dokumenttienhallinnan suunnitteluun ja lanseeraukseen ja odottaa nyt mielenkiinnolla, miten Teams tulee vaikuttamaan sekä työn tekemiseen että dokumenttien käsittelyyn.

Sari Kangas työskentelee Veikkauksessa sovelluspäällikkönä ja on vienyt Veikkauksen intranetin pilveen. Samassa projektissa Veikkaukselle lanseerattiin Teams-työtilat, jotka ovat auttaneet veikkauslaisia tehostamaan ryhmätyöskentelyään. Sarilla on 20 vuoden kokemus SharePointista ja hän on tehnyt useita SharePoint-pohjaisia intranet-projekteja. Tällä hetkellä O365-palvelu ja sen mahdollisuudet on suorastaan intohimo ?


Office365, Teams