SharePoint ja Microsoft 365 – Hyvät, Pahat ja Rumat

Microsoft on perinteisesti kertonut isoimmista SharePoint- ja Teams-palveluiden uudistuksista kaksi kertaa vuodessa. Keväällä SharePoint Virtual Summitin yhteydessä ja syksyllä Microsoft Ignite -tapahtumassa. Uudistukset ovat sitten valuneet asiakkaiden ympäristöihin lyhyemmällä tai pidemmällä viiveellä. Tälläkin hetkellä esim. Teamsiin odotaan saapuvaksi yksityisiä kanavia, joista on puhuttu jo vuoden ajan ja jotka julkaistiin virallisesti keväällä.

Tänä vuonna Microsoft Ignite -tapahtuma järjestetään marraskuun alussa Yhdysvalloissa Orlandossa. Tuomme sieltä tuoreet terveiset SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaariin, joka pidetään 28.11.2019 Helsingissä. Kerromme tässä HPR-tapahtumassa viimeisimmistä julkistuksista ja pyrimme arvioimaan niiden merkitystä suomalaisten yritysten sekä muiden suomalaisten organisaatioiden näkökulmasta. Tapahtuman tavoitteena on nimen mukaisesti kertoa paitsi hyvää, mutta myös pahaa ja rumaa SharePoint, Teams ja Microsoft 365 -palveluihin liittyen. Jaamme  aitoja kokemuksia, joista uskomme olevan hyötyä myös muille Microsoftin palveluita käyttäville tai käyttöönottoa suunnitteleville.

Pidän HPR-seminaarissa avauspuheenvuoron, jossa pyrin tiivistämään olennaisimmat asiat Office 365:ssä tapahtuneista muutoksista ja tiedossa olevista uudistuksista. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tietoa kirjoittajasta:

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juha on yksi SharePoint HPR -tapahtuman perustajista.


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR